Press "Enter" to skip to content

About

Hallo! Leuk dat je hier terecht bent gekomen. Ik ben Bianca, de webmiss achter misslanghaar.be. Ik ben 28 jaar, ondernemer in hart en nieren en run dit blog sinds juli 2010. Oorspronkelijk als een verlengde van mijn webshop maar ondertussen is dit mijn plekje op het web om mijn passie voor beauty te delen. Ik laat je mijn geshopte spulletjes zien, geef je een kijkje in mijn beautystash, deel nieuwtjes en toon je mijn make-up looks en nail art creaties.

Mijn liefde voor beauty begon al vroeg. Al in de lagere school liep ik rond met roze gelakte nagels en ik maakte schaamteloos vlechtjes in het haar van mijn barbiepoppen tot mijn twaalfde. Pas na mijn schooltijd ontspoorde mijn passie voor make-up volledig en de eerste maanden ging mijn loon dan ook grotendeels op aan make-up, kleren, schoenen en tassen.
Enerzijds een echt meisje-meisje dus maar ik heb nog een totaal andere passie: dieren. Ik studeerde af als dierenartsassistente en ging uiteindelijk een andere weg uit, maar de dierenliefde bleef. Dagelijks ben ik op pad met mijn Mechelse Herder Lucy en ik vind het heerlijk om in mijn laarzen te stappen en de velden en bossen af te struinen.

Over de website
In de zomer van 2010 hakte ik na lang twijfelen de knoop door en begon ik een beautyblog. De eerste artikeltjes waren korte tips over het verzorgen van je haar en ik gaf uitgebreid antwoord op de vragen die ik dagelijks kreeg via mijn webshop. Al snel werd het persoonlijker en deelde ik mijn beauty favorieten, reviewde nieuwe make-up en liet mijn nail art probeersels zien.
Vijf jaar later schrijf ik nog steeds met evenveel liefde drie of meer blogposts per week. Elke maand vinden duizenden bezoekers hun weg naar misslanghaar.be en wordt er lustig mee gediscussieerd in de comments. Ik doe mijn best om originele artikels te schrijven en omdat ik een juiste spelling erg belangrijk vind wordt elke blogpost meermaals gecontroleerd voor hij online komt. Bloggen is een hobby die veel tijd kost, maar het is het volledig waard.
En wat ik het allerleukste vind aan bloggen? De productfoto’s maken en jullie meenemen met de nieuwste collecties van zowel budget als high end merken. Mijn enthousiasme overbrengen maar ook mijn eerlijke mening delen. Ik blijf trouw aan het onderwerp beauty, maar af en toe post ik ook over interieur, food of fashion. Amuseer je hier op de site en als je vraagjes hebt: shoot!