Press "Enter" to skip to content

Hoe om gewicht te verliezen in de zomer

We zijn in de zomer en het is tijd om broeken en rokken te verkorten en pronken met onze opsmuk met een kleurtje infarct. Deze maanden van de “coming out” zijn, voor veel vrouwen, een periode van twijfels en onzekerheden. Je hebt niet gedaan of bikini operatie, het is een feit dat de zomer verleidt ons om te ontspannen in elk opzicht… Normaal gesproken is de zomervakantie komen uit de hand van wat te eten excessen: ijs, rietjes en deksels op de terrassen, de gebakken vis in het strand bars … Te veel verleidingen!

Volgens sommige studies, de Spaanse vet te mesten een gemiddelde van drie kilo in de zomer, maar geen handen nog leunen op haar hoofd. We hebben een aantal tips waarmee u aan de geneugten van de zomer te genieten zonder de omvang walging ons terecht met september. Vergeet diëten en volg deze eenvoudige tips om u te houden op uw ideale gewicht of verliezen die extra ponden tijdens deze maanden.

Eet gezond en lichaamsbeweging

Het doel van dit plan is om het lichaam in evenwicht te brengen als de darm, die bekend staat als ‘het brein’ voor het hosten van 90% van serotonine in het lichaam, wanneer de stroom is onevenwichtig heeft de neiging om vast te houden veel meer bacteriën beïnvloeden serotonine, het bereiken geproduceerd uit geestelijke verwarring, gevoelig voor negativiteit, weerstand tegen verandering, moeite met het nemen van beslissingen en het zelfs mogelijk zelf-destructief gedrag.

Bovendien, de balans van uw lichaam en belooft een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de slaap, stemming (prikkelbaarheid, depressieve toon …), vermoeidheid of chronische vermoeidheid, dermatitis / eczeem, huid roodheid, ontsteking van de oogleden om zwakke nagels en haren, en natuurlijk, de zwelling van de buik, naast vele andere zaken.

Wedden op verse en biologische voedsel indien mogelijk. Geeft prioriteit aan de consumptie van groenten, peulvruchten, magere eiwitten (met name vogels en vissen), vruchten en zaden, en volkoren koolhydraten (volkoren) en is. In feite is de meest praktische zou duidelijk dat zijn we moeten niet iets dat niet 100 jaar geleden nog niet bestond (die niet eten onze grootouders) of om het even wat met reclame.