Press "Enter" to skip to content

Hoe je meer uit je make-up te krijgen

Nogmaals mijn alarm ging niet af, het is laat en gewoon geen tijd om make-up voordat u. Het is in de ochtenden als deze waarin ik vraag me af of er een manier om mijn tijd efficiënt te gebruiken zonder een schok, want ik ben te laat, dat maakte dat ik denk dat ik zou willen me nog steeds goed te zien zonder make-up xhamster, en toch zijn er andere vrouwen ze houden ook goed uitzien zonder te gaan door het proces van make-up.

Ik onderzocht en vond deze 5 tips om mijn huid te beschermen (dat is wat ik bedekken met make-up), wat betekent dat je hoeft niet lelijk te voelen en een hele dag doorbrengen met zonnebril als ik te laat ben.

5 tips om uw imago te verbeteren

  1. Zelfs als de weersvoorspelling zegt dat de zon zal worden bedekt met wolken, je huid is nog steeds gevoelig voor UV-stralen, die schadelijk kunnen zijn en veroorzaken lelijke vlekken; Daarnaast is de onbeschermde blootstelling aan de zon leidt tot vroegtijdige rimpels, verkleuring en verslapping van de huid. Al deze redenen zijn waarom maken we gebruik van make-up.

  2. In plaats van Wear Foundation, gebruik moisturizer met zonnebrandcrème SPF die u kunt vinden met een vleugje kleur. Niet alleen zal je een huid beschermd, zul je ook hydrateren. Vitamine C is een van mijn nieuwe rituelen: wakker, drink een kopje heet water met citroen. Het is een natuurlijke kalmerende naar de keel, en citrusgeur wekt je zintuigen ook citroensap gemengd met warm water helpt reinigen en te zuiveren ons lichaam van binnen naar buiten, zodat u giftige stoffen te elimineren en zal de mogelijkheid van een vermindering van toekomst gevoeligheid van de huid.

  3. U kunt deze stap van de routine van de huid na de middelbare hebben geëlimineerd, maar met behulp van een toner op het gezicht na het wassen kan helpen de balans van de pH-waarde, waardoor het uiterlijk van een meer gelijkmatige teint en elimineren de noodzaak voor een ton van make-up in de ochtend.

  4. Een van de makkelijkste manieren om uw huid te krijgen kijken schoon, helder en met een mooie gezonde glans is exfoliëren. Als je niet een zachte scrub gebruiken op het gezicht, dode cellen van het huidoppervlak worden ondoorzichtig en dus geen licht reflecteren. Om dit te bestrijden, exfoliëren uw huid twee keer per week met behulp van uw favoriete product, of u kunt uw eigen natuurlijke mengsel met behulp van soda en water in gelijke delen. Smeer het gewoon op je gezicht, zachtjes masseren van de huid voor ongeveer een minuut en spoel af met koud water.

  5. Een zekere manier om ervoor te zorgen uw huid er beter is om je handen uit de buurt te houden van je gezicht. Stop met het aanraken van je gezicht onnodig de hele dag te knijpen, kras of wat dan ook. De huid van je gezicht is in wezen kwetsbaar en daarom gevoeliger voor breuk en de huid genezing. Toen pinch, wrijf de huid rond de ogen of de rest van uw gezicht in je handen je breekt, los te maken en het veroorzaken van kwaliteitsverlies.